Västerås kravfyllda hjältar

Jag är på besök i Västerås. Hoppade på tåget efter jobbet och missade sista tåget tillbaka. Så nu är jag fast i gurkstan. Bor hos Anna och Johan. De är väldigt medvetena människor. Miljömedvetna, omvärldsmedvetna, politiskt medvetna (Anna), macmedvetna (Johan).

För ett år sedan gjorde jag ett reportage från deras hem om hur det var att laga mat med KRAV. Anna tog med mig till butiken och pekade ut allt som fanns. Parmesanost, taco-mix, lax, smörgåsskinka, gurkmeja. Allt fanns som KRAV-variant. Det är alltid lika roligt att gå igenom deras skafferi och inse att det finns ett par människor som lever som de lär. Till om med tygblöjor. Läs och inspireras.

Själv inspirerades jag till en glamourmiddag med en KRAV-cowboy. Till modiga tidningen ICA-Kuriren, som alltid.

Kommentarer stängda.