världens bästa key lime pie

På 14th Street vid 9th Ave ligger Little Pie Company. Det finns alltid en bra anledning att gå dit.

Eftersom jag har jobbat i närheten har jag varit där för att fira bra försäljningssiffror, trösta avskedade medarbetare och döva min egen hemlängtan.

Pajerna är stora och räcker för två sansade människor eller en deprimerad. Häromdagen gick vi dit och beställde deras Key Lime Pie. Jag började nästa gråta, så god är den. Den är så enkel med sin lite grova digestivebotten och en perfekt söt-syrlig-besk limekräm. Oh, det gör att jag kan överseende med deras svaga kaffe.

5 kommentarer

 1. xtian

  Och det berattar du nu…. : )

  Ses kanske pa Newark. Vi kommer dit redan vid 15, sa vi har fullt upp med att testa utbudet pa snabbmat. Tyvarr har de ingen Taco Bell…

  /Xtian, FastFoodLovers

 2. Matnjutning

  Tänk, precis idag berättade min syster om just den goda pajen, i samband med att jag hade hittat ett recept på DN med kondenserad mjölk, något som tydligen också används i pajen. Har inte hunnit göra den själv, men det blir nästa projekt!

 3. Harald

  Yes…äggulor, kond. mjölk och limesaft. Går inte att misslyckas.