It ain’t over til the fat duck serves

Rapport från The Fat Duck:
Ponera att man är en väldigt ivrig matgäst. Ponera att man dyker upp för tidigt, en hel dag för tidigit. Ponera att krogen man besöker är trestjärnig. Hur sköter personalen en sådan situation?

Efter en kort stunds förvirrade miner konstaterar de att bokningen är för morgondagen, att inga bord finns tillgängliga idag, att vi är välkomna tillbaka imorgon och att de gärna ringer efter en taxi. Och eftersom taxin kommer att dröja en stund föreslår de att vi går in på puben bredvid och dricker en öl. Hovmästarn lovar att leta upp oss när taxin kommit. Mycket riktigt, en knapp halvpint senare dyker han upp på puben med goda nyheter om en framkörd taxi.

7 kommentarer

  1. Harald

    Väntar ivrigt på rapport från nyförlovad matskribent i Oxford…

  2. Alice

    Jag portionerar ut lite åt gången. Harald, du inser väl att jag måste leva på det här besöket länge…

  3. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » ankalternativet servera vaktel
  4. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » Maidenhead revisited