två lästips

Jag gillar att så många bloggar kommer högt upp på träfflistor när jag googlar om mat.  Jag försökte svara en läsare som undrade om vinägerkaramell. Tydligen är det inte hårt, men syrligt godis vilken var min första teori, utan snarare segkokt balsamvinäger och socker.

Utöver ett hyfsat svar gav mig googlelistan en helt ny blogg att gilla: Krubb. Finkrogskock som blivit dagiskock och fantiserar om drömkrogen samtidigt som han fixar en blodpuddingstillbehörstävling ihop med den begåvade”Kocken tar time-out” som är en trebarnmor som istället för krogdrömmar har cafédrömmar och är en hejare på att laga nyttigare godis knôkade med torkad frukt. Läs och njut gott folk!

3 kommentarer

 1. Eva

  Aaa .. Tackar och bockar.
  Begåvad känns stort, kanske även med fler vuxenpoäng än jag förtjänar? Utan att förringa berömmet skulle jag kanske mera säga som Homer Simpson till Bart:
  ”Lärdad min son – det heter LÄRDAD!”

 2. Jesper - från Krubb

  Alice: Tack för länkningen och de snälla orden. *rodnar som en som just fått en lapp i skåpet från den snygagste tjejen i skolan*

  Hörde förresten av en – visade det sig – gemensam bekant att vi numer är kollegor! Kul. Jag brukar alltid läsa dig i Restaurangvärlden!