Storbritannien-Sverige 2-0

På snabbesök i Oxford har jag hunnit avverka fyra stora livsmedelsbutiker och konstaterar sorgset att Storbritannien fortfarande är en halv evighet före oss i förpackningsdesign.
Emballaget i sig är anledning nog för att köpa både det en och det andra. Jag har som vanligt tagit en massa bilder, men blev bara hotad att slängas ut från en butik.
Vid det här laget har jag pratat med säkerhetspersonal i matbutiker i Skottland, Franrike, Finland, Libanon, USA, Holland och Sverige. De blir hemskt nervösa när jag dra upp min systemkamera i deras butiker. Nya bilder kommer att publiceras inom kort.

5 kommentarer

  1. Jessica

    Varför får man inte ta kort i butiker?
    Man får inte ta foton på ica maxi här heller. Rånrisker är en sak men vad mer vet jag inte…
    Är det där smörgåsar du har fotat?