spöade i sybarit

Det var trots allt en liten skara som utmanade mig i matkunskapsspelet Sybarit i fredags – en provköksansvarig, en klassiskt skolad kock och en matbloggande stats(kommun)vetare. Vet och etikett-frågorna tycktes vara vår svaga sida. Och det var fler än jag som inte hade kunskapen kring franska garnityr-uttryck helt tillgängligt i minnet. Det blev en jämn kamp vi tre matproffs emellan, men av en förunderlig anledning lyckades amatören, denna liberala pappersvänderska, få nästan dubbelt så många poäng som vi andra. Hon var moderaterna till våra småallianspartier.

Oh the shame!

3 kommentarer

  1. Anne

    Hi, hi, hi. Jag har köpt mitt eget spel nu, fyndade på Tradera. *SÅ* roligt. Och tusen tack för böckerna, deckaren sträckläste jag i helgen och Fredagsgourmet-boken verkar klart lovande. Precis sån mat som maken gärna ställer sig och fixar med, med enkla, tydliga recept. Perfekt!