soy scones with tofutter

Jag vill ha lika fina matvanor som Rory och Lorelai. Äta lika mycket, lika ofta, lika saltigt och fett. Varför har inga av mina take-awayställen överraskningspåsar. Varför får jag aldrig för mig att beställa alla rätter från menyn på mitt lokala kinahak, och sen leva på resterna i en vecka (den frågan kanske besvarade sig självt). Nu ska jag åtminstone leva i drömmen en hel söndag. Från klockan ett på eftermiddag den 6:e februari kommer mitt hem invaderas av Gilmore Girls från Skåne. Det kommer drickas obsena mängder kaffe, beställas take-away och ätas allmän junkfood.

(They are all seated on the floor eating popcorn.)
LORELAI: Who needs more?
RORY: I do.
DEAN: Wow. You can eat.
RORY: Yes I can. Oh that’s bad isn’t it?
DEAN: No, uh, most girls don’t eat. It’s good you eat.
LORELAI: I’m all for it.
RORY: Let’s talk about something besides my eating habits, shall we?
LORELAI: Oooh — Oompa Loompas!

Kommentarer stängda.