söt ny blogg

Daniel Roos, konditorchef på Operakällaren, bloggar om sina desserter. Precis lagom smalt!

4 kommentarer

 1. Lisa

  Lena: Han är kock, inte skribent. Och dessutom helt ny som bloggare.

  Eftersom han ser på sin räknare varifrån läsarna kommer kan du vara säker på att han läser den här kommentaren. Du kan lika gärna skriva det rakt ut på hans blogg. Bra att veta, för det är lätt att uttrycka sig onödigt hårt när man är anonym.

  Jag tycker att det är fantastiskt att även folk som är lite ovana att skriva har mod att inse att de har något att dela med sig av.

 2. Alice

  Här håller jag med Lisa.
  Hurra för nya bloggare, så att ni slipper läsa oss gamla dag ut och dag in.

 3. Daniel

  Det stämmer att jag läser allting som skrivs. Jag skiter nog i att jag inte är en stjärna på att skriva. Det är inte heller det som jag ska vara bäst på utan att skapa desserter. Jag tvingar ingen att läsa det jag skriver heller jag delar bara med mig av det jag kan till andra.