smaklökarna riskerar understimulans

Två veckor på jobbet och jag har redan dukat under för höstinfluensan. Imorgon hade jag tänkte gå på Formex och på lördag äta mig mätt på Magnus Eks mat. Nu är det 25% chans att jag blir sängliggande, 25% chans att jag tappar smaklökarna lagom till lördag och 50% chans att jag orkar mig igenom allting med hjälp av stora mängder alvedon och snytpapper.

Om jag inte känt mig så sockersött hade jag lätt blivit bitter.

2 kommentarer

  1. Stellan

    Jag lider med dig, men här kommer ett tips: Nästa gång du är i England (det dröjer väl inte alltför länge?), gå in på första bästa supermarket och köp Lemsip Max. Det kan hjälpa en igenom de mesta traumatiska flunsor och förkylningar. Jag brukar ha halva väskan full när jag åker hem. Fast i somras stötte jag på ett nytt problem: En ny bestämmelse gör att vissa kedjor inte får sälja mer än två paket huvudvärksmedel åt gången. Så var det på supermarketkedjan Morrisons i alla fall. Drugstorekedjan Boots hade dock inga problem att sälja en rejäl hög. På Boots är dock priserna lite högre, men inte i närheten av Apotekets ocker.
    Krya på dig!

  2. Christina W

    Eftersom du inte skrivit något sedan detta inlägg gissar jag att du a)är alldeles frisk och har varit på Formex och nu bara vilar ben och huvud eller b)att du är riktigt risig.
    Jag hoppas givetvis på det förstnämnda… Det finns mycket kul på Formex