skåpmat

Ibland skriver jag texter och sparar som drafts för att publicera dem några timmar senare när jag hunnit läsa igenom dem en gång till. Den här texten glömde jag bort och nu börjar den likna något man hittar längst bak i skafferiet:

DN:s krogkommision strimlade restaurangen The One. De kom, de åt och de gick därifrån grymt missnöjda. Efter att ha läst deras beskrivning kan jag förstå dem, men som stöd för restaurangen vill jag berätta att det inte var så dåligt när jag var där. Jag tror helt enkelt att restaurangen har gått ner på lågvarv eftersom de inte har några gäster. Under mitt besök var rådjuret vällagat, ostvagnen både välfylld och vältempurerad, drinkarna snygga och serveringen kompetent och personlig. Synd att (/om) det har vänt.

Jag är fortfarande väldigt svag för restaurangens koncept att utifrån en råvara låta kockarna laga det som passar för kvällen, men då ska det verkligen variera från dag till dag _och_ serveringspersonalen ska ha någon sorts koll på vilket humör kocken är på just den kvällen. Kom igen då, tanken är ju god! Leverera några bra rätter som dryper av matkreativitet så lovar jag att kommat tillbaka fler gånger.

Kommentarer stängda.