simultankapacitet i köket

harry_potter_460
Det blev betydligt svårare att baka kakor efter att ha hämtat ut den nya Harry Potterboken från posten, men med hjälp av en matkniv går det att göra två roliga saker samtidigt. Tyvärr har jag glömt vad som hände i förra boken och känner mig ganska förvirrad.

2 kommentarer

  1. Jessica

    Att baka och läsa samtidigt är väl bra träning för simultankapaciteten. En gång travade jag hem från bussen med en bok som var så spännande att jag inte kunde släppa den och gick rakt in i en lyktstolpe ;). Det slipper du åtminstone :).
    Vissa saker kan ju inte bara vänta.

  2. Jadeite

    Haha, riktigt så dedikerad till bokläsande har jag nog aldrig varit. Eller snarare så orkar jag inte läsa mat då, utan bara äter frukt/godis/brödkanter medan jag läser… Fast gå in i lyktstolpar, missa hållplats med tåget och komma för sent till skolan p.g.a. morgonläsning har jag gjort.