samlar vatten

Jag har börjat en liten vattensamling. Varje gång buteljerat vatten används som PR eller beskrivs på ett sätt som väsenligt höjer vattenstatusen sticker jag fram min kameramobil. Den vänstra bilden är från Eccos butik på Drottninggatan i Stockholm, den högra är vatten från Champagne hittad på Borough Market i London. Mer vattentips mottages tacksamt.

3 kommentarer

 1. Louise

  Jag fick i början av sommaren en vattenflaska från smyckesmärket Pilgrim. De hittade mig dessutom vid precis rätt tillfälle när jag var som en öken i munnen efter en cykeltur, just då var jag alldeles för törstig för att bli upprörd!

 2. Jessica

  Stadium och alla såna sportaffärer säljer vatten i egna flaskor.

  Jag kör (för det mesta) vatten i Sigg-flaska. Nu börjar företag köra, om inte sigg-flaska så andra aluminiumflaskor, med eget tryck på. Köpte nästan en med en giraff tryckt på igår innan jag mindes att jag redan har flera sigg-flaskor och hur man än vrider och vänder på det så behöver jag inte en till, ens om den här en giraff tryckt på den.

 3. Johanna

  Vad är fördelen med buteljerat vatten? Förutom att man kan få en fin flaska att fylla på själv och sen ha med sig på utflykten, träningen mm?