rör om i Allt om Mat-grytan

Här försöker man ha semester i goda ro och så går Bonnier och möblerar om i tidskriftsvärlden. Allt om Mats chefredaktör Åsa Rydgren blir förlagschef på Bonnier Nova, f.d. Bonzoo som får fokus på att ta hand om förlagets befintliga småtidningar, snarare än att starta egna. Fast någon ny tidning kan Åsa få starta, enligt en intervju i Dagens Media. Tidningen Laga Lätt hamnar under Nova och kommer få en välbehövlig extra puff för att nå ut till sin publik. Det är en utmärkt tidning! Köp den gärna om du inte har läst den än.
Vem som blir nästa chefredaktör på Allt om Mat är inte beslutat än, men jag hoppas att det blir någon som kan mycket om mat OCH om tidningar. Finns det någon sådan?

4 kommentarer

  1. SaraS

    JA! Dags att möblera om! Jag har preis sagt upp min prenumeration för att jag tröttnat. Mest på utseendet faktiskt, men även på resten. Kan man ha ett ”avvecklingssamtal” med den tidning man prenumererat längst på i livet?

  2. Alice

    Sara, om du har sagt upp din prenumeration tycker jag att du ska ringa eller skriva till redaktionen och förklara varför. De vill veta och de behöver veta för att göra om tidningen så att även nästa generations läsare ska känna sig hemma i den. Eller skriv det här så lovar jag att framför det till dem.

  3. SaraS

    Jag ska genast hem och bläddra för att hitta den rätta formuleringen. Lika svårt som när jag lämnade ex:et, det var bara inte ”rätt” längre… ;-)