regnar bloggpicknicken inne?

Regnet bara öser ner. Jag är tveksam till att spendera eftermiddagen i Humlegården, även om det vore väldigt trevligt att träffa andra matbloggare.

Och regnet fortsätter att ställa till med ofog. Hela min balkongen är översvämmad, myntan flyter bort, solrosorna hukar sig av vattenskurarna och balkonglådorna utan avrinning påminner om bassänger. Bara gräslöken ser lycklig ut.

Det är bara att acceptera — i år har skördefesten (aka hur man gör drinkar på mynta) regnat bort. Jag trösta mig med svamp om en vecka eller två.

Skördefest anno 2005

8 kommentarer

 1. Kinna

  Tveksam, ja det är bara förnamnet. Ilva skrev att vi ses och går någonstans. Jag vill inte heller sitta ute. Verkar inte vara det mysigaste man kan hitta på. Hoppas du inte är rädd för lite regn utan att vi ses.

 2. Anne

  Sitta ute kommer vi definitivt inte att göra, kura under ett paraply tills alla har kommit är ungefär så långt jag sträcker mig. Dyk upp! :)

 3. Daniel

  Plötsligt slår det mig, när jag tittar på andra som ser ut att ha trevligt, att det faktiskt är jag.

 4. Alice

  Det är klart, jag har en hemlig agenda för att öka försäljningen (mango)juice för fontana :)

 5. Max

  Med matmutor menar jag förstås varuprover :) Matmutor låter roligare bara.