pepparkakan – the movie

Jag ljög tidigare när jag skrev att det blir pepparkaksbakning för tredje året i rad. Det är snarare femte. Första året var temat kanske inte helt dagsaktuellt: en bensinstation och en oändlig mängd parkeringsplatser spritsade med kristyr. Kanske hade bensinpriset åkt berg-och-dalbana under hösten, kanske inte. Vem kan minnas så långt tillbaka?

Året efter var betydligt mer förankrat i nuet. Från början hade Erik och Erik tänkt göra Paris- Dakar-rallyt, men fångatagandet av Saddam erbjöd på en spännande 3D-lösning. Jag förstår fortfarande inte hur Karin och jag kommenterade vår samtid genom att göra blåögda elefanter, gröna popcornträd och ett flygande UFO klätt med spindlar…

Allt är mycket ordentligt upplagt på Youtube, men innan jag kommer på hur jag lägger upp videoklippen på bloggen får ni hålla till godo med länkar:
Över alperna med elefanterna

Operation Wolverine

5 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » jorden bränd i kanterna
  2. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » pepparkaksbak på arbetstid
  3. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » pepparkaksbak genom tidena