och så jury nummer två

Klockan är snart ett och jag börjar känna mig lite utmattad trots att jag egentligen inte gjort så mycket mer än minglat och bloggat.

Nu är det snart dags för juryn att prova den rätt som varje kock lagat på tok för många gånger. Undra om den maten är roligare eller tråkigare än den de fått hitta på utifrån råvarukorgen. Måste komma ihåg att fråga Fredrik Eriksson det senare idag. Han är den enda som sitter i båda jurygrupperna och kan jämföra.

Som jurysällskap har han Rene Redzepi: Noma, Karin Fransson: Hotell Borgholm, Thomas Drejing: Kronovalls Vinslott, Mathias Dahlgren från restaurangen med samma namn, Nils Axing: vd på Grand Hôtel, Markus Aujalay, Årets Kock 2004, Magnus Ek: Oaxen, Magdalena Gerger, nordisk marknads- och utvecklingsdirektör på Arla Foods och Maud Olofsson, näringsminister och kändisjurymedlem.

Undra om jag skulle kunna smita in i juryskaran? Jag har ju trots allt kvar min gamla t-shirt från årets hemmakock-tävlingen.

Kommentarer stängda.