och nu drar schlagercirkusen igång

Till helgen går första schlagerfestivalsdelfinalen (oj, långt ord!) igång och Tasteline firar med att göra helt nya schlagerdrinkar. Våra gamla var förtjusande också. De hade namn som ”hold me now” och ”stormvind”, men det kändes dags att förnya sig efter så där fem-sex år, eller är de måne äldre än så?

Schlagerdrinkar Foto: Katja Kristoferson

Jag fick lämpligen Göteborg på min lott och skapade tvenne schlagerdrinkar: Hisingen Island Ice Tea och, med en förhoppning på en revival lakritsshoten.

Min kollega Linnea hittade ett fantastiskt glittertyg och fotograf Katja Kristoferson tog de snygga bilderna.

3 kommentarer

  1. Sara

    Nej! Nej! Nej! Inte lakritshots! Borde det inte vara fullkomligt uppenbart att om något har samma färg som vattnet man använder när man målar med vattenfärger så är det inte till för att drickas?
    Hisingen Island Ice Tea har däremöt mitt fulla (en liten pun kanske intended) stöd.

  2. Sofie

    Jag har precis gjort en grundlig och total opartisk bedömning av Tom Sjöstedt vs hans nya crème fraiche. Men eftersom jag inte är något matproffs, får du gärna gå in och rätta mig om jag har fel i min slutsats! ;-)