ner i gottegropen

Tryffel Foto: Åsa DahlgrenSveriges pralindrottning, fröken Öhrn, lockade med en pralinkurs nu på söndag.
– Blir det temperering, undrade jag.
– Jajamen, det blir temperering! Och gjutning, rullning och doppning av praliner. Och så lite spritsning och allt möjligt, svarade Mia.
– Löftesrikt, tänkte jag och strök allt annat i kalendern.

Vill ni hålla mig sällskap är ni varmt välkomna. Det är nere på Matlabbet på Hornstulls strand 9 nu på söndag mellan 10 och 16 och kostar 890 kronor. Jag anar att det blir hur roligt som helst.

Fotot är från ett av mina första frilansjobb för ICA-Kuriren. Bilden föreställer en lakritscigarr i tryffelform och är fotad av Åsa Dahlgren.

9 kommentarer

  1. Linnea

    Mmm, praliner. En sådan kurs ska jag definitivt gå någon gång. Ni har ju lyckats väcka en konditorlängtan i mig. Jag kanske sadlar om?

  2. Daniel

    Hej Alice synd att du inte kom med i går kan du inte prata med Kinna så får du följa med när hon ska förbi mig nästa vecka ha en trevlig helg mvh Daniel

  3. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » mathjältinnan Mia