när dietisten själv får välja

Vår dietist Mia stack iväg och köpte avskedsfika till mig. Stans färggladaste muffins, rena Simpsons!

5 kommentarer

 1. Lisa

  Avskedsfika! Det är alltså dags att ge sig hem och dricka julmust, äta lussekatter och bli mamma på heltid… spännande! Hoppas du mår bra, allt går fint och jag gissar att vi iår inte får njuta av ert sällskap på en julfika?

 2. Katja

  Finaste Mia!

  Jag önskar dig massor av lycka till och mängder av smärlindring!

  Kram
  /Katja

 3. Christina

  Lycka till! Och profylaxandning funkar- Jag var skeptiker och überjobbig 2barnsmamma på kursen, men hör och häpna, 3an föddes bara med lite lustgas i slutet. Jag hade iochförsig inte velat vara utan 1ans coctailparty på BB Stockholm efter en lyckat epidural (morfin har tydligen den effekten på mig) eller 2ans mycket brådstörtande ankomst. Alla förlossningar är fina och fantastiska och lite fasansfulla (men bara väldigt lite). Mest fasansfult är att man jo inte VET vem man ska föda-och så upptäcker man att man född sin stora kärlek. Praktisk det där ;-).
  Mycket lycka till.
  C

 4. Alice

  Sofia, muffinsarna finns på ICA Globen och troligtvis på många andra ICA också. De är nog tjusigare än goda, men det behöver inte alltid vara helt fel prioritering…

  Tack alla. Nu ska jag varva ner lite så det blir ingen västkustjul i år Lisa, även om förra årets fika var fantastisk.