min fantastiska mattisdag

LRF har en riktigt bra lunchrestaurang där jag äter minst tre dagar i veckan. En dag i veckan tar jag med mig matlåda, eller äter matlåda från mitt tvåmannamatlådeteam. Och en dag brukar det bli utflykter till kringliggande krogar. På sikt ska jag börja skriva om restaurangerna runt om i Stadshagen.

kurt_weid

Den vackra bilden på Kurt Weid kommer från Lantmännen Cerealia.

Men imorgon stannar jag garanterat på jobbet, för då kommer Kurt Weid (känd från juryn i många internationella kocktävlingar) hit och gästspelar i matsalen på temat Bonden är kung i matsverige.

Menyn lyder:

Pikanta matkornsrolls med kummindipp.
Kurts tisdagssoppa med vitt vin, ekskivling och mathavre.
Nötfärslasagne med fullkornslasagnetter med kålsallad.
Matig sallad med kyckling från Kronfågeln, melon, chili och marinerad bulgur.
Stekt sejfilé med matkornsotto, västerbottenost och stekt svamp.

Kommentarer stängda.