livemat

Kulturhuset har något för mig.
Kulturhuset har något för alla.

Tack Rune Kalf-Hansen för att du förstått att man ska lagar mat under bar himmel på Kulturhusets terrass. Med medhjälpare, dj och gäster blir resultat olika varje gån. Själv tänker jag försöka gå redan imorgon och njuta av trädgård, något jag redan desperat saknar efter min månad som torpinvånare. 19.30-22.00 på tisdagar till en kostnad av 150 kr inkl. mat. Än så länge har jag ingen att gå med.

Mat och trädgård, 9/8
Med på scenen är trädgårdsdesignern Simon Irvine, känd för sin slottsträdgård på Läckö Slott. Kocken behöver en trädgård, kan man odla i stan?
Mat och musik, 16/8
Vi kockar gör som dom flesta andra. Använder musiken för att skapa ett rum. Ett rum att arbeta i, hitta på i, vara i. Efter 20 år med olika kockar vet jag att det blir mycket rockmusik och reklamradiostationer. Våra gäster Lise&Gertrud, sång och cello, kanske kan ändra på det?
Mat och dans, 23/8
Idag kommer Bounce Streetdance Company som dansar på temat mat för oss. Och jag vill laga snabbmat tror jag. Hör det ihop?
Mat och konst, 30/8
Inbjudna är konstnärerna Fredrik Wretman och Arvid Wretman. Fredrik pratar, han har skapat sig ett namn inom konsten och har vuxit upp med maten genom sin pappa Tore. Så vem vet bättre? Hans son Arvid fortsättar i sin pappas fotspår, började med graffiti. Kanske blir det målningar med mat?

Kommentarer stängda.