AW-inbjudan

to 2008.01.24 18.44 till Mikkelsen Peter (SMS):

After work på Xoko är något av det trevligaste man kan göra på en fredag. Jag och David kommer att sippa cava och äta pinxos från klockan 1730 imorgon. Vid sjutiden har vi kanske hunnit få i oss en nobeldessert eller två. Vill du hålla oss sällskap? Xoko är en dessertbistro och ligger på rörstrandsgatan en bit in från steriksplan. Vi är säkert kvar till åtta.

Och nu är vi här. Tre pinxos och vin för 100 kronor och bara 30 kronor för tre till när man insett hur goda pinxos är.

5 kommentarer

 1. Harald

  Jag önskar vi hade ett liknande ställe att hänga på. Björn bar, i källarn på Kock å Vin (där du blev missnöjd med en sejrygg va?) är det närmsta vi kommer här.

 2. Alice

  Harald, Xoko är sannerligen ett skäl att flytta till eller stanna kvar i Stockholm. Jag är väldigt förtjust i Kock å vin, men har ännu inte varit nere i vinkällaren. Kanske var det Lisa som var missnöjd med sejryggen?

 3. Lisa

  Det var långa som gjorde mig missmodig. Pintxos på Xoko körde vi ett par gånger i våras men det känns som det är dags igen. Helt fantstiskt prisvärt och gott enkelt vin.

 4. Alice

  Xoko är utan tävlan stans bästa after work-ställe om man bortser från att det är ont om plats. Jag hojtar till när jag ska dit igen.