länge leve Klara

on 2007.12.26 23.19 20071226555

Ryktet om Klaras död är överdriven, står det på ett anslag på dörren. Inomhus lever baren i högsta välmående. Några spritsorter är slut, men vår älskade svarthåriga bartender kan göra såväl piña colada som manhattan och fruktiga historier med bourbon. Jag är nöjd. God fortsättning! Och för alla stockholmare som undrar så ligger Klara på Vasa Viktoriagatan i Göteborg och är ett tillhåll för stans journaliststudenter och många andra rara människor.

en kommentar

 1. birgitta

  oj hamnade på denna sida lite spontant. vad fin din brax on food var!
  glad att du uppskattat min restaurang. håller i ett tag till här. bytt meny i dagarna. svensk mat. kåldolmar, rotmos, ja sånt smask, du vet. riktigt roligt att laga.
  mitt restaurang tips till dig är.
  -les caracoles- i barcelona. bord vid köket. eller balkongen. är ett måste. beställ bord i god tid. fantastiskt ställe, underbar mat. känner familjen som äger den så… jag har alltid fått superservice men det får alla. en gubbe sitter i luckan och ropar ut beställningarna till kockarna i microfon. kockarnas skor smälter! endast vedeldade spisar och ugnar. kycklingen grillas utanför i specialbyggd grill inbyggd i husfasaden. massor med gäster. ett rössel utan dess like.
  åk dit. det är lite turistigt men det gör inget för stället är fullt av coola detaljer.
  kom förbi klara i sommar. mvh. birgitta