kompenserar med kakor

I väntan på semestern bakar jag kakor. Det blev en hyllning till alla kakbakande mormödrar och farmödrar. Farmor Ruts mögelkakor blev allas nya favorit. Vidare förklaring får ni i SvD lördagen 14 juli. Då kommer jag befinna mig på landet, sittandes på golvet framför en deckare, knådandes en mörkaksdeg. Oh, jag älskar sommartraditioner!

2 kommentarer

  1. Jessica

    Jag bakar mycket just nu. Då är det bra att det inte är så varmt.
    Coolt, hur gör du dom där med choklad i mitten? En platta mördeg rullad runt en sträng chokladmördeg?
    Jag fick just glittersocker i present. Det går utför snabbt här ;). Kakpynt är nästa steg i utvecklandet av galenskap ;).

  2. Kinna

    Underbar hyllning till våra kära mormödrar. Nu ska jag genast spana efter 14 juli tidningen. Skulle just beställa av tidningen från den 13:e men nu blir det själklart så att jag bara måste ha delen med Mögelkakorna. ;-)