köket: från total makeover till top model

Mitt kök har chansen att slå igenom i modellbranchen. I förra veckan blev jag uppringd och fick ett modellerbjudande. Tanken är att vackra människor i hippa kläder ska hänga i mitt retrokök (sic) och laga mat.

Fast så brukar det ju vara i mitt kök…
The total makeover
Det jag älskade mest med lägenheter när vi köpte den var orginalköket. Köksbänken är omöjligt lågt, skafferiet oändligt rymligt och _allting_ gick i en nyans av nikotingult.

7 kommentarer

 1. linda

  Man saknar Alice-middagar i vintermörkret… Är det inte på G snart? Köket på Sofiagatan är verkligen en fristad, framförallt från obehagliga Marbodalkök med rosfria vitvaror *ugh*.

 2. karin

  Det är sånt här man vill se i inredningstidningarna, folk som river ut allt och smäller upp nåt nytt tex Marbodal för en för mig astronomisk summa är totalt ointressant för mig.
  Tyvärr var mitt orginalkök utrivet på 70-talet och jag nästan gråter när jag ser folk som river ut orginalköken idag, för att sedan bära upp IKEA paket.

 3. Johanna

  Det har onekligen gått överstyr med köksförnyelsen. Vem BEHÖVER egentligen ett helt nytt kök? Borde det inte var mer hållbart och dessutom billigare att byta ut den bit som gått sönder?

 4. Alice

  Mja, ska jag kanske berätta om den mängd små skadeinsekter som trivs i gamla kök någon gång….

 5. Pia R B

  Skadeinsekter eller inte så vill jag stämma in i lovsången till ditt kök. Förälskade mig genast i det.