känd från (webb)tv

I Malmö bor jag vägg i vägg med något så bullrande att det inte kan vara något annat är en till replokal ombyggd lägenhet. Eftersom lägenheten är belägen i ett intilliggande hyreshuset har det inte varit helt enkelt att få tag på grannarna för ett samtal. Idag när innegårdarna kring Möllan hade öppet hus passade vi på att smita in på granngården och upp för fyra trappor till det som mycker riktigt visade sig vara en replokal.

Musikerna var klara för dagen och höll på att packa ihop sina instrument när vi klev in och presenterade oss som grannarna som bodde bakom den otillräckligt isolerade väggen.
Jag var bad cop och påpekade att de lät så mycket att jag inte kunde koncentrera mig tillräckligt för att kunna läsa Saveur när de drog på för fullt.
David agerade good cop och berättade hur mycket bättre bandet blivit det senaste året.
Allt löste sig till det bästa, bandet lovade att isolera bättre och gav oss att nummer att ringa när de blir för högljudda.
När vi är på väg ut blir jag stoppad av kille som sitter inne i studion.
– Ursäkta, jobbar inte du på Tasteline.com, undrade han.
– Jo, svarar jag förvånat.
– Jag tyckte att jag kände igen dig från webb-tv, säger han nöjt.
– Kommer ni inte göra mer tv snart, frågar han uppfodrande. Det verkar ha gått i stå.
Jag lovade bredvilligt att vi skulle producera med webbtv i framtiden och gick leende ner på gatan. Nu är jag känd från webbtv.

1 kommentarer