julens godaste pepparkakor

img_46331

Det var en fantastisk dag på semifinalen i Årets Kock, men jag måste erkänna att den allra finaste stunden på dagen var när jag kom hem och öppnade mässans goodie bag från ICA Kvantum Gränby. Det var som om någon som tänker precis som jag hade plockat ihop den. Eller någon som tänker precis som jag och gillar julservetter, men ändå.

Så utöver servetterna innehöll kassen Magnus senaste äpplemust, några små geisha och Åre Chokladfabriks chokladdoppade pepparkakor. Oj, vilka pepparkakor, jag har sällan smakat på något godare. Kryddstarka krispiga kakor doppade i smakrik mjölkchoklad. Det finns fortfarande två kvar i förpackningen, men jag kan lova att de tar slut imorgon. Undra om inte alla jag känner ska få dem i julklapp i år…

2 kommentarer

  1. JohannaK

    Låter verkligen som utmärkta pepparkakor. vet du om de säljs på ICA eller vart man annars kan få tag på dem?

  2. Alice

    De kan nog säljas på ett välsorterat ICA, typ Kvantum. Eller i mindre delikatessaffärer. Alternativt så beställer man dem per postorder från Åre Chokladfabrik, men de tar ganska rejält betalt för frakten.