jubileumsbulle

Om en vecka fyller min blogg fem år, vi hade kunnat fira ”träbröllop” om vi varit gifta. Men nu är vi inte detta och därför får Brax on Food inte någon kärleksfull trägåva av mig.
Istället firas det genom att ta fram en jubileumsbulle till bloggen. Mästerbagare Mia Öhrn är städslas för jobbet, eller äsch, hon bjöd in sig själv, sin pojkvän och två av våra vänner på bullbakning.
På köksbänken trängs äpplemos, brynt smör, lakritsgranulat, russin, valnötter, masselmassa och annat gott. Här ska blandas, bakas och provsmakas och slutligen utnämnas tidernas godaste bloggbulle.

Epilog: Den snurrade bullen fylld med valnötter, russ och mandelmassa var oförskämt god och utnämns härmed till Brax on Foods officiella maträtt under det närmsta året.

6 kommentarer

  1. Lisa

    Grattis grattis! Jag skulle kunna fira dig med en eller två falkenbergslimpor som gladeligen överlämnas imorgon eller onsdag då jag befinner mig i hufvudstaden. Men då behöver jag veta det innan tre-snåret idag. Sms:a mig om du har limp-cravings! Kram Lisa

  2. Vivi

    Grattis! Till bullar av olika slag och jubileet :-) Du Alice, undrar om du kan tipsa om en mysig restaurang med vettiga priser på Kungsholmen eller runt St Eriksplan? Vi är några som ska upp till Sthlm och ha möhippa för en Sundbybergsbo. Misstänker att restaurangerna inte duggar tätt i Sumpan, så vi tänkte dra oss in mot stan, dock inte ända in i smeten. Gärna med en bra pub inom räckhåll där jag – eller jag menar bruden – kan botanisera i ölutbudet ;)