italiensk låda

Matlåda med pasta och bönor
Två veckor är lång tid att vara bortrest från sitt eget kök. För att få pengarna att räcka packade vi ner en mjuk kylväska, en kylklamp, en tom julmustflaska av PET-modell, två favoritknivar och en linnehandduk i bagaget. Väl på plats upptäckte vi snabbt att packningen inte var komplett. Det saknades en matlåda i plast, några plastpåsar och en påsklämma.

En uppäten chokladglassförpackning senare var det mesta löst. Sedan dess har vi fyllt lådan med allting som är gott och som inte ger oss matförgiftning av att släpas med i en kyllåda under en halv dag. Och fotats med mitt begagnade ”jag-är-nervös-inför-bröllopet-och-måste-trösthandla” 50mm macroobjektiv.

Caprese

3 kommentarer

  1. karin

    Jag brukar packa kniv, handduk och vinöppnare. Inför Paris resan glömde jag vinöppnaren och efter att ha köpt och förkastat ett antal under årens lopp beslöt jag mig för att endast dricka champagne på hotellrummet. Livet är hårt!

  2. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » lådmat