inte bara favorit i repris

Jag är helt klart dålig på att uppdatera blogglistan här till höger. Jag har svårt att slänga ut gamla bekanta trots att de bloggar allt mer sporadiskt och jag lyckas sällan lägga ner energi för att hitta och förälska mig i nya bloggar.

Allt om Stockholm är duktiga på att hitta nya krogar och caféer i huvudstaden. Jag sörjer att man la ner syskonsajterna i Göteborg och Malmö. Nu har deras matredaktör Kalle Asplund börjat blogga tillsammans med Aftonbladets krogredaktör Sofia Larsson. Än så länge är det på tok för mycket klipp och klistra från krönikor de skrivit för tidning eller webb, men på sikt borde det kunna bli riktigt bra (snälla, försök!) och jag kan snappa upp åtminstone hälften av allt jag behöver veta om kroglivet. Resten lär jag mig av DNs fru Peters (som också borde börja blogga igen).

en kommentar