hönsgård hemma

Tillbringar helgen med att göra påskgodis till tisdagens fotografering. Ville göra amerikanska påskpeeps, men att få svensken att göra egen mashmellowsmet kändes att begära för mycket, men lite varmvispad marängsmet borde inte vara omöjligt.

Marängpepps Foto: Alice Brax

Marängpepps Foto: Alice Brax

Efter många timmar i ugnen på 80° är de fortfarande lika kycklinggula, men betydligt torrare. Hurra!

Marängpepps Foto: Alice Brax

13 kommentarer

  1. Jessika

    Coola :)

    Gjorde du nåt mer än kycklingar?
    Jag tänker genast tårtpynt (strössel/silverkulor/mimosa/rosenblad etc)när jag ger mig på liknande projekt.

  2. Alice

    Visst blev det lite extra maränger med lila pynt i form av kanderade violer. Svårt att sluta när det finns smet kvar.

  3. Daniel

    Skit coola jag måste säga det du verkar vara så påhittig jag sa det till Bendel när jag träffa henne också verkligen kul, fortsätt med det mvh Daniel

  4. Alice

    Tack tack. Och Daniel, innebär det här att jag får praktisera hos dig på Operakällaren om jag tröttnar på mitt jobb?

  5. Sara

    De är mycket snyggare än de Peeps från förra påsken jag har i skafferiet… (Intill ett paket med apcoola Halloween-spök-Peeps – som bara är aningens mindre torra.)

  6. Alice

    Sara: jag har okcså gamla Halloween-peeps kvar, i form av pumpor. De är ju roligare att titta på än att äta.
    Örjan: jag klippte näbbar av orangea post it-lappar.

  7. Gerd o Göran

    Hej Sara, vad duktig du är. Har äntligen hittat dig igen genom att söka på ”Ghisler”. Trevligt!
    Hoppas vi ses snart.
    Göran

  8. Desiree

    ääääää recept på påsk kyklingarna tack och hur man gör dom(-: