här dricker du Nordens bästa kaffe (idag)

Pallra er ner till Magasinsgatan vid Vallgatan. Just nu kan ni dricka Nordens bästa kaffe i ett stort vitt tält. Lag från alla fem nordiska länder ställer upp med var sitt café. De som lyckas dra till sig mest publik och tjäna mest baristadollar (fråga inte) kommer att vara en värdig vinnare i den deltävling som belönar entrepenadskap.

3 kommentarer

 1. Martin

  Jag önskar att jag känt igen dig.
  Då skulle jaggått fram och berättat för dig vilken bra blogg du har :-)

 2. Alice

  Tack Martin! Jag hade på mig röd kappa och såg något förvirrad ut eftersom jag kom precis när allting var på väg att avrundas och packas ihop. Så går det när man brunchar för länge.

 3. Martin

  Aha, då missade du att få chansen att köpa en enkel espresso av James Hoffman :-).

  Förresten om du vill ha NBC-kaffe så kan du få av mig, mer om det på min blogg http://www.mittinternet.com/ … jag ropade hem lite för mycket på auktionen :-)