fusklapp på vinet

Jag har börjat sätta lappar på nyinköpta vinflaskor som inte är tänkta för direktkonsumtion, och då menar jag inte bara ordet ”vänta” på en post-it.

Jag klipper ihop de recensioner jag hittar och så klämmer jag in dem på liten yta med hjälp av typsnittsstorlek åtta och trycker på print. Sen kommer saxen och tejpen fram. På så sätt har jag mycket bättre koll när jag dammar av flaskan efter några år.

8 kommentarer

 1. Xtian

  smart. Jag har ett gäng flaskor som jag har gått o tittat på och funderat på samma sak. Är lite sugen på att uppfinna nåt smart, typ en liten lapp med en lite snör-ögla som man kan trä om flaskhalsen. På den kan man skriva det man vill. För hand då…

  Ditt sätt är ju smart eftersom man kan klippa in annan info oxå, typ recensioner etc.

  Hmm..funderar lite till. Men gillar ditt sätt.

 2. Alice

  Alla sätt är bra för att förbättra minnet. Snör-öglelappen kan du säkert kränga på Desigtorget ;)

 3. Harald

  Lappar med ”hål i” finns redan..där man kan ange inköpsdatum, pris mm…sök på nätet vettja :-)

 4. Xtian

  Tack Harald. Och inte ett ironiskt ”Tack för att du förstörde min framtid som vin-tillbehörs-entreprenör”. Utan tack för lösning på mitt problem. Men jag har sökt och inte funnit. Har du möjligtvis länk?

 5. Jessica

  Annars funkar ju ett snöre och en etikett lika bra.
  Etiketter och snören finns i affärer med scrapbooking tillbehör, som Panduro.