fläder och tv

Fläderjello

I mitten av juni kommer Tastelines och SvD:s sommarmatsbilaga ut. Jag har bland annat gjort ett jobb med fläder och sett till att äntligen få göra lite jellorecept. Det är något jag drömt i flera år, ända sen jag såg världens snyggaste matjobb i Olive 2004. Mmmm… mat som dallrar!

För att visa på min totala talang för multimedia passade jag även på att live-sända lite från fotograferingen. Klicka in dig på Bambuser och kika. Här finns allt möjligt från ett riktigt bra bageri på Kungsholmen till hur man skalar en banan på mindre än 10 sekunder (som om det vore något att skryta med.) Ljudkvalitén är lika usel som vanligt, så om någon vill skänka mig en mikron vore jag glad.

Bambuser livesändning av Brax-TV

3 kommentarer

  1. Daniel

    Tycker den ser jätte fin ut flädergelén med grejer i jag har en liknande grej på min meny nu med en camparigelé som jag gjuter in bär i sommrigt och super gott serverar den med flädermousse bland annat. Ha en trevlig vecka mvh Daniel