en inblick i verkligheten

Jag gör ett gäng recept varje år, men det är väldigt sällan jag får smaka på andras version på mina recept. Modiga M på Aftonbladet erkände att hon försökt sig på att göra mina marängkycklingar. Tyvärr hade hon ingen elvisp och inte heller någon sprits, däremot har hon vältränade armmuskler och en plastpåse med ett klippt hål i. Resultatet blir en kyckling som för mina tankar till ett Ghostbustersspöke. En kyckling som skulle kunna bitchslappa min kyckling (till höger) vilken dag som helst!

Påskkycklingar border=

Nu står de bredvid varandra vid mitt skrivbord och påminner mig om hur viktigt det är att vara extra noggrann och pedagogisk när jag skriver recept.  Imorgon ska L pröva på att göra marängkycklingar, undra om hon också kan tänka sig att visa upp sitt resultat.

Påskkycklingar Foto: Alice BraxKycklingar Foto: Katja Kristoferson

9 kommentarer

  1. Joppe

    Det där kallar jag konst! Ni borde jobba ihop mer – du gör recepten, M gör kopiorna. Kan bli en hel bok!

  2. M

    Äntligen står det klart vad jag ska göra när jag blir stor. Kopiator åt Alice! Lovely!

  3. Alice

    Sven, visst går de att äta, de är gjorda av maräng. Men jag gjorde mina i slutet av januari så de har nog hunnit bli lite dammiga :)

  4. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » pysselsugen?