en babyförälders dröm

Finns det något finare än vänner som dyker upp en tidig lördagskväll med råvaror och vinbutelj och ser till att det en timme senare finns middag på bordet – pasta med chiliräkor och citronzest. Ytterligare en dryg timme senare är Grüner Veltlinerflaskan uppstucken och kastrullerna i diskmaskinen och jag kan mätt sätta mig att amma. Tack L och K-O!

4 kommentarer

  1. Linn

    Jag har inga barn som jag kan sätta mig och amma i lugn och ro efteråt, men jag instämmer ändå och säger att sådana vänner ska man spara, länge!

  2. Magdalena

    Hej!
    Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
    Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena