det är i Göteborg det händer

Inbjudan frånn Årets Kock

Så sitter jag här med en inbjudan till Årets Kock på skrivbordet.  Den här gången går tävlingen av stapeln i Gôteborg och för att stockholmarna ska klara av att ta sig dit har det chartrats ett tåg.

Dessutom är tävlingen på en torsdag vilket liksom motiverar alla huvudstadscentrerade  murvlar att stanna en extra dag och göra ett knäck från Sveriges framsida. Undra om Göteborg & Co hade med saken att göra?

Några bra förslag på vad den här halvgöteborgskan inte borde missa när hon är i stan?

Årets kock-minnen

2006 satt jag på min kammare och försökte att inte verka bitter.
2007 överlät vår förtjusande vd sin biljett till mig.
2008
försökte jag få gästerna att klä ut sig till grönsaker och så live-bloggade jag hela tävlingsdagen.
Årligen försöker jag få Svensk Mjölk att ändra på sina tävlingsregler, men än så länge är det ingen som lyssnar.

en kommentar

  1. LisaL

    Åh så avundsjuk jag blir på din biljett. Efter förra festen i Göteborg – som definitivt var årets roligaste fest – hoppades, drömde och fantiserade jag i år om att kanske, kanske kunde även jag få en inbjudan. Trots att man inte är anställd utan en simpel frilansare. Men icke sa nicke… Det blir väl att sitta i pressrummet i år igen… bitter, jag? Jag skulle ju för fasen till och med skjuta på Argentina-resan för den här festens skull… suck!