dag 1 – hungrig

Går längst med huvudgatan i Stellenbosch. Det ligger en diskret doft av grillat över hela området och jag blir vansinnigt hungrig. Har inte ätit sedan inrikesflygsmackan på planet från Johannesburg.

Stillar hungern med en mangosmoothie och 10 minuters gratis internet.

Ska snart iväg till Rust en Vrede och för att vara helt ärlig har jag ingen aning om vad det är, men min temporärsambo Karoline säger att det något man absolut inte får missa. Jag förväntar mig minnesvärda viner och mat som stillar min hunger.

en kommentar

  1. Eva

    Vilken tur jag har! Jag reser till Sydafrika i december och håller just på att läsa allt jag behöver för min månad i södra Afrika (ska även besöka Lesotho och Swaziland hoppas jag). En resa i Winelands är ju ett måste – och läste igår om Rust en Vrede så ser framemot att läsa vad du tyckte om Rust en Vrede och andra vingårdar.