boka bord hos Eniro

Vi har kommit ännu ett steg närmare det telefonfria samhället, där allt kan skötas via mail och sms och där ingen åter behöver höra min röst. Nu kan jag boka restaurangbord via eniro med hjälp av bokningssystemet profitable (snygg ordvits). Trots att det inte kostar något är det än så länge bara 200 restauranger som är anslutna, och det är inte de 200 bästa. I Göteborg är det bland annat Lipp, Pizzeria Da Marco, BLVD, Pizzeria Da Vinci, Jazzå, Knossos, Biljardpalatset, Saigon Bar och Ruby Bar. Jag förstår att profitable nöjer sig med att nämna stockholmskrogen Sturehof i sin pressrealeasen.

Jag ser fram emot när deras säljare lyckas övertala resten av restaurangsverige. Fast jag tror de flesta krogar vill ha en mer direkt och personlig överblick över sina bokningar. För även om bokningssystemet känns tydligt och bra uppbyggt, ökar riskerna för no shows när man inte länger behöver använda sin röst.

Kommentarer stängda.