bättre förr

Min Skåneguide behöver uppdateras. Kalla kulor och heta bönor i Simrishamn har blivit ett calvadoscafé. Nu måste jag hitta ett nytt favoritfik. Norra Skolan i Brantevik ligger bra till.

3 kommentarer

 1. Kristina

  Var i Simrishamn i förrgår och upptäckte ett väldigt fint café på en innergård. Lite bersåkänsla. Det ligger bakom kyrkan och delar lokaler med en klädaffär. Jag tror det heter Bonadea. Tack för tipset i Brantevik.

 2. Kinna

  Tjingaling, är du kvar i Skåne? Kanske är jag, mamma och min syster med i helgbilagan på Sydsvenskan om du råkar bläddra i den.

  Tips om kafé är Caferian i Örnahusen där de har gott hembakt. Gillade förresten dina mögelkakor i tidningen som jag fick med mig just innan jag åkte på semester. Soliga hälsningar.

 3. Ellen

  Hej,
  Jag är en av dom föredetta baristorna på Heta Bönor.
  Jag saknar mitt liv på Heta Bönor varje dag (=
  Det va ett underbart ställe som bidrog till så mycket sköna mysiga stunder och nya möten. Minnerna har jag nära mitt hjärta. (=
  Hoppas du har hittat en nytt ställe som kan ge dig lite mysiga stunder. Har du varit i Skanör hos Aldo? Det var från han vi köpte våra varor! Om du inte varit där, rekomenderar jag det starkt (=
  Goa kramar från mig!