äta bland renar

Jag har blivit bjuden på souvas , den slowfoodcertifierade rätten av saltad lättrökt renstek. Och var bättre att äta den än i ett renhägn med små ludna köttreserver betandes i närheten? Att det är en modern renskötare märks inte bara på att han ersatt den traditionella dräkten med en fleecetröja i sydsamefärgställning, utan också på att han och hans fru driver en småskallig renskötsel långt från helikopter- och skoterdrev. Karsten hälsar att Ramos skulle passa utmärkt till souvas.

2 kommentarer

  1. Kinna

    Härlig resa du verkar ha haft och fina bilder.

    När jag läser kommentarer från andra bloggare så öppnas deras bloggar i Tastelines fönster/frejm. Vet inte om det är så ni tänkt er. Jag öppnar din blogg från nyhetsbrevet som gick ut. Tänkte bara att det kan vara bättre om bloggarna öppnas i egna rutor. Ha det gott! =)

  2. Alice

    så ska det ju inte alls vara! jag ska kolla upp det så fort jag kommer tillbaka till civilisationen.