årets godaste julmust

 Julmusttest

Ni missar väl inte Tastelines stora julmusttest. Jag drack mig alldeles vimmelkantig på must för att kunna se till att ni väljer rätt glögg så här i juletider. Testningen skedde naturligtvis i blindo, men jag är ändå lite sur över att jag gav Zeunerts så lågt betyg i år. Men det beror på att den smakar svarta vinbär. Förra året smakade den skumbanan och det var mycket roligare.

4 kommentarer

 1. Peter

  Så: vem säljer all denna julmust som inte är Apotekarnes eller Nygårds? På Hemköp under Åhléns igår hittade jag bara ovan nämnda… Zeunerts vore rolig att prova, svarta vinbär or no!

 2. Jessika

  Jag köper Aportekarnes. Här finns också Guttsta. Jag blir så mätt på julmust att jag helst vill ha småflaskor.

 3. Alice

  Hej Peter, här är försäljningsställena för Zeunerts från förra året: https://www.braxonfood.se/?p=1217

  Och Jessika, jag håller med om att man blir mätt av must, men jag lyckas inte hålla mig till bara en liten glasflaska. Kanske borde jag sluta köpa musten backvis :)

 4. Marc

  Hade just test av påskmust. Såg fram emot Zeunerts som jag lyckades köpa för första gången. Tyvärr fick den sämst betyg av alla, inklusive mig. Precis som du säger smaker den mycket men nu är det kaffe istället för svart vinbär.

  Annars är must rätt blaskigt i min mening. Så den bästa musten är den jag krydda själv med ett par droppar Angostura Bitters, smakar fortfarande must bara mer. Rekommenderas stark

  http://alsikematochvin.blogspot.com/2008/11/2008-49-dricktips-frsta-advent.html