revbenspjäll och vegetarisk surströmming

Fotot: Åsa Dahlgren
Åt lunch på Arirang Vega. De serverar de bästa revbenspjällen på den här sidan Atlanten. (De på Riingo är ännu bättre.) Och så fick jag kimchi till!

Kimchi var förresten det första recept jag levererade som frilansare. Jag sålde in det som vegetarisk surströmming till ICA-Kuriren och så tog Åsa Dahlgren den här vackra bilden.

Dessutom finns den illegalt publicerad här.

P.S. Äter du på Arirang Vega får du geléhallon efter maten. D.S.

4 kommentarer

  1. Jessica

    Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh Arirang! Jag är avis!!!! Senast vi ville äta där missade vi att de på Luntmakargatan inte har öppet på måndagar (behöver man inte äta på måndagar?!). Nu gjorde det inte så mycket, vi åt mycket och gott på den japanska som ligger vägg i vägg istället. Stekte anka på Yakinikubordet så det stod härliga till. Lichiglassen var ingen höjdare men ankan var strålande.

  2. Alice

    Jo, så är det faktiskt. Och jag har inte sagt till dem, vilket jag nog borde. Om inte annat borde de skämmas över att ha förvanskat Åsas bild på det där viset!