vegoprovning av bröllopsmat

Bröllopsmat
Provsmakning av förrätter. Fr v: standardmenyns rökta sik och potatiskaka, veganmenyns råraka, sparris och pinjenötter, samt den vegetariska menyns potatiskaka och sparris.

Det fanns många matönskemål hos våra bröllopsgäster: ingen fisk, kosher, vegetariskt, ingen insjöfisk, veganmat, inga opastoriserade ostar etc.

Det är då jag är så glad att vi hade bröllopsfest på en restaurang med koll. Lösningen blev tre olika menyer: en standardmeny med fisk i förrätt och huvudrätt och ost efteråt. De som inte åt fisk av en eller annan anledningen blev till vegetarianer för kvällen och veganen fick en egen meny vars jordgubbs- och rabarberdessert delades med de som undvek opastoriserat.

Vi hade alltså inte bara en, utan tre menyer att provsmaka. Och med viss förvåning visade det sig att veganmaten var allra godast. Om man inte räknar in den 32 månader gamla Kvibilleosten som fanns med på osttallriken.

Kommentarer stängda.