synnerligen lyckad emulsion

Idag är det åtta år sedan David och jag förlovade oss i en liten båt på the River Cherwell. Det hela firades med två olika måltider.

Förlovningsfrukost

In order to eat well in England one must have breakfast three times a day
– Somerset Maugham
Frukost
Dagen inleddes med en frukost på the Old Parsonage Hotel, ett anrikt hotell i Oxford känt för just sin frukost, sitt afternoon tea, och för forna gäster som t.ex. en ung Oscar Wilde.

Förlovningslunch

Var äter matjournalister förlovningslunch? På mytomspunna The Fat Duck söder om London såklart. Många samtal och telefonköer senare var ett lunchbord bokat. Alice var så exalterad över bedriften att hon genast bloggade om saken. Detta fick till följd att David fick reda på var han skulle äta förlovningslunch via Brax on Food.
Tillagning av ägg
Alice åt kolsyretillagade ägg med bacon och David åt perfekt fish and chips. Och så var det så där femton rätter till som det går att läsa om på ett flertal inlägg på bloggen.

FörlovningsannonsFörlovningsannons fanns schemalagd på bloggen och dök även något förvånade upp i DN På Stan kort därefter.

Förlovningsannons

Kommentarer stängda.