jubileumsbulle

Om en vecka fyller min blogg fem Ã¥r, vi hade kunnat fira ”träbröllop” om vi varit gifta. Men nu är vi inte detta och därför fÃ¥r Brax on Food inte nÃ¥gon kärleksfull trägÃ¥va av mig.
Istället firas det genom att ta fram en jubileumsbulle till bloggen. Mästerbagare Mia Öhrn är städslas för jobbet, eller äsch, hon bjöd in sig själv, sin pojkvän och två av våra vänner på bullbakning.
På köksbänken trängs äpplemos, brynt smör, lakritsgranulat, russin, valnötter, masselmassa och annat gott. Här ska blandas, bakas och provsmakas och slutligen utnämnas tidernas godaste bloggbulle.

Epilog: Den snurrade bullen fylld med valnötter, russ och mandelmassa var oförskämt god och utnämns härmed till Brax on Foods officiella maträtt under det närmsta året.

6 kommentarer